Sint Janstraat 1 • 5131 BR Alphen013 508 16 12info@dejongtweewielers.com

Service & Onderhoud

De Jong Tweewielers

Periodieke service

Een fiets is een onderhoudsgevoelig product. Daarom is het belangrijk dat u uw fiets goed onderhoudt. Een periodieke servicebeurt is daar een belangrijk onderdeel van. Wist u dat uw nieuwe fiets na drie maanden al een servicebeurt nodig heeft? Dit komt doordat een nieuwe fiets ingereden moet worden. Na drie maanden moeten bijvoorbeeld alle spaken weer stevig vastgezet worden. Na de eerste servicebeurt raden wij u aan uw fiets minimaal een keer per jaar een servicebeurt te geven.

U kunt bij ons telefonisch of via de mail een afspraak plannen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u snel weer terug de weg op.
AFSPRAAK MAKEN

Werkplaats

Voor grote en kleine reparaties kunt u bij ons in de werkplaats terecht. Onze monteurs zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Een kleine reparatie verhelpen wij graag meteen, een grote reparatie heeft uiteraard wat meer tijd nodig. Voor deze grote reparaties kunt u het beste een afspraak maken. U kunt uw fiets dan in de ochtend brengen en vervolgens 's middags ophalen. Wij brengen u op de hoogte, wanneer de fiets gerepareed is. Om een afspraak te maken kunt u langskomen, maar u kunt ons ook bellen of een e-mail sturen.

Als uw fiets bij ons gerepareerd wordt hebben wij een groot aanbod aan leenfietsen staan. Deze fietsen kunt u meenemen tijdens de reparatie zodat u niet zonder fiets hoeft te zitten. Al onze leenfietsen verkeren in perfecte staat en zijn geschikt voor mensen van alle lengtes.

Klantrecensie

Een hele goede begeleiding naar je keuze voor een fiets waarbij gekeken wordt wat echt bij je past. Ik heb geloof ik wel 8x een rondje gefietst op verschillende fietsen. Hierdoor weet ik nu dat ik een goede keus heb gemaakt!


Nathalie Broekhuizen
×

Whatsapp

Klik op een van de medewerkers hieronder of stuur een mail naar info@dejongtweewielers.com

× Hoe kunnen wij je helpen?