Sint Janstraat 1 • 5131 BR Alphen013 508 16 12info@dejongtweewielers.com

Merken

De Jong Tweewielers

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Dan kunt u hier alvast in de diverse catalogi bladeren van de merken die wij leveren. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel, waar wij u kunnen adviseren welke fiets nou het beste bij u past. Heeft u nog vragen of wil u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Let op, sommige catalogi zijn vrij uitgebreid, waardoor u even moet wachten voor het geladen is.

Klantrecensie

Mannen met passie voor hun vak en voor hun klanten. Prachtige winkel met mooie opstelling, de moeite waard voor een bezoek!


Marcel Verhoef

Wij blijven voor u open.

Bij De Jong Tweewielers stellen wij de gezondheid en veiligheid van onze klanten als onze eerste prioriteit. Wij blijven voor u open maar niet zonder alle richtlijnen van het RIVM rond het Corona-virus strikt te volgen.

Zo houden wij afstand, schudden geen handen, dragen handschoenen, desinfecteren regelmatig contact apparatuur als bv de pinautomaat en de toilet en vragen klanten om niet meer met contant geld te betalen.

Om u in deze tijden maximaal te kunnen ontzorgen bieden wij u de mogelijkheid om uw fiets op te halen voor reparatie en onderhoud. Nadien bezorgen wij uw fiets weer in topconditie bij u terug.

Tip: de scholen zijn gesloten, de fiets van uw kinderen staat werkeloos in de schuur… het is nu het perfecte moment om een reparatie of onderhoudsbeurt uit te laten voeren, bel voor een afspraak 013 – 508 16 12 of maak online een afspraak via deze link.